bookify.se - Om bookify.se
Om bookify.se

Om bookify.se

bookify.se startades 2013 av fyra studenter på Linköpings universitet.

bookify.se har som mål att bli Sveriges största tjänst för informations- och prisjämförelsetjänster gällande studentlitteratur. Vi är helt oberoende och agerar utifrån filosofin att hjälpa Sveriges studenter med att aktivt dryga ut sin studentbudget. Detta uppnår vi genom att erbjuda oss studenter en gratis prisjämförelsetjänst för att på ett smidigt, effektivt och överskådligt sätt lista utbud och priser på just din studentlitteratur.

Vi erbjuder Sveriges studenter ett omfattande utbud av kurslitteratur inom alla områden samt ett samarbete med några av de största aktörerna på marknaden för att på så sätt kunna lista de billigaste priserna på din studentlitteratur på ett ställe!

Vill du vara med och göra bookify.se bättre?

bookify.se är beroende av din och andras hjälp. Tillsammans bygger vi upp en av Sveriges största kunskapsdatabaser kring de produkter och butiker som listas på bookify.se. Du som student har dessutom en unik chans att forma sidan efter dina önskemål då vi just är till för oss studenter i Sverige.

Har du erfarenhet av någon produkt eller butik? Eller har du bra tips på hur sidan kan utvecklas i framtiden? Tveka i så fall inte att höra av dig till oss och dela med dig av dina kunskaper. Det kanske till och med kommer en belöning på posten..


Kontakt

Företag

Earn'd it AB

E-post

kontakt[at]bookify.se

Organisationsnummer

556939-8687